Slynger og Tilbehør

For deg som ønsker enkle treningsøvelser uten å måtte ta i bruk massivt med utstyr, er mest sannsynlig slynger det du er på utkikk etter!

Trening med slynger er skånsomt og effektivt fordi kroppen responderer funksjonelt, og er i særklasse når det kommer til å styrke rygg og mage. I tillegg viser det seg at slynger gir raskere resultater for alle som vil yte mer, forbygge skade eller motvirke smerte.

Fordelene med å trene med slynger

• Tidseffektivt – bedre resultater på kortere tid
• Passer for alle. Øvelsene kan tilpasses ditt fysiske nivå og behov
• Trening av hele kroppen i ett apparat med noen få enkle øvelser

I vår nettbutikk finner du slyngesystemene

Jungle Sports Basic

Et svært så funksjonelt slyngesystem og inneholder en enkel slynge for deg som er mye på farten hvor muligheten for en rask økt er viktigere enn komfort og bruksmuligheter.

Jungle Sports LIANA

Utvilsomt markedets mest fleksible og komfortable slynge. Den kjennetegnes ved sine store og solide håndtak som er enkle å justere - for deg som ønsker komfortabel og trygg trening med slynger. Den fleksible opphengsløsningen muliggjør en svært effektiv og funksjonell styrketrening for hele kroppen, enten du er hjemme, utendørs eller på reise. Dette er slyngen som har alt.

Jungle Sports BOX PRO

Dette er slyngesystemet for deg som krever det lille ekstra. BOX PRO er designet for profesjonell bruk av slynger. Låsefunksjonen gjør det enkelt å regulere høyden på slyngen - enkelt og raskt. Håndterer flere øvelser enn Liana.

Jungle Sports FLY

Jungle Sports FLY er en bredslynge som enkelt kan kombineres med våre slyngesystemer. Den er kraftig og lekker bred slynge med optimal støtte og antisklibelegg. Perfekt for deg som ønsker nye og kreative øvelser.

Benytt deg av vår fagkunnskap dersom du ønsker mer informasjon om slynger er det beste treningsinstrumentet for deg og ditt behov!